Ontdek jouw sport, om de hoek

Multisportvereniging Delfshaven

Word
Lid

De club

Multisportvereniging (MSV) Delfshaven is in 2019 opgericht door De Betrokken Spartaan, Thuis op Straat en Hockeyclub Delfshaven. Deze drie partijen vonden elkaar in hun ambitie om nog meer kinderen en jongeren in Delfshaven de mogelijkheid te bieden om lid te zijn van een toffe sportvereniging, die verschillende soorten sport aanbiedt op de pleinen (en later gymzalen) in Delfshaven.

Je kunt bij de MSV het hele jaar door voetballen, hockeyen, basketballen, meedoen met Circus Rotjeknor, Dans etc. En als je het vervolgens hartstikke leuk vindt om 1 sport te kiezen en daar competitie te gaan spelen, dan word je vervolgens lid van 1 van de 'reguliere' sportverenigingen in Delfshaven. Heeft een reguliere sportvereniging een ledenstop, maar wil je wel graag aan je skills werken; dan is de MSV een prima tijdelijke vereniging voor jou!

Sportplaza Lloyd Multiplein

Op het Lloyd Multiplein werken we op een andere manier. We richten ons op dit plein op de jeugd van 12 jaar en ouder. Tijdens de openingstijden, vooral 's avonds, faciliteren wij de sporters op dit plein. MSV Delfshaven is sociaal beheerder en programmeur van de Sportplaza Lloyd Multiplein. Door materiaallid te worden kun je sportmaterialen lenen tijdens de openingstijden en regelmatig meedoen met toffe toernooien waar je dan ook voorrang bij inschrijving voor krijgt.

Wil je aan een van de sportteams deelnemen, dat wekelijks gaat trainen en waarbij toegewerkt wordt naar toernooien, dan kun je Sportplazalid worden. Je krijgt een mooi tenue in Sparta stijl en elke week een goed training in jouw sport. Ook de urban sports Calisthenics en Freerunnen, die dit jaar nog mogelijk worden op dit plein, kun je dan kiezen.


ORGANISEER JE EIGEN EVENT!

MSV Delfshaven heeft als doelstelling om diverse bewoners- en jongereninitiatieven te ondersteunen. De Sportplaza is er voor iedereen en we werken zo min mogelijk aanbodgericht. Heb je een mooi initiatief op het gebied van sport en wil je hulp bij het uitvoeren van je initiatief? Laat het dan weten aan de sociaal beheerders, of stuur een mail aan [email protected].

Het lidmaatschap

Regulier lidmaatschap

Het regulier lidmaatschap is voor kinderen tussen 6-12jaar. Voor 125 euro per jaar (100 euro met Rotterdampas, gratis voor JSF) word je lid van de MSV. Dit eerste jaar ontvang je van de club een gratis tenue. Het tenue bestaat uit een shirt en een sportbroek. Je haalt je tenue op in de Sparta-fanshop!

Als je lid bent van de club kun je de hele week op 5 pleinen en in enkele gymzalen in Delfshaven (dus altijd een plein in de buurt) meetrainen. Voetbal, hockey, basketbal, urban sports, dans, circus Rotjeknor en later ook andere sporten. Check het rooster voor de pleinen, gymzalen en tijdstippen.

Sportplaza-lidmaatschap

Wil je daadwerkelijk ook aan een van de sportteams deelnemen, die wekelijks gaat trainen en waarbij toewerkt wordt naar toernooien dan kan je Sportplaza lid worden voor 50 euro per jaar (25 euro met Rotterdampas, gratis voor JSF). Als je je dit eerste jaar inschrijft, krijg je een gratis tenue, Sparta-style. Daarnaast kan je ook altijd gebruik maken van onze materiaal uitleen.

Alleen materiaal-leenlidmaatschap

Als je ouder bent dan 12 jaar, minder behoefte hebt aan de pleintrainingen.

Pandahockey

MSV Delfshaven biedt, in samenwerking met Rene Dinant, pandahockey aan. Dit zijn hockeytrainingen voor een specifieke groep Delfshavense kids.

Rotterdampaskorting

Heb je een Rotterdampas, dan krijg je 25 euro korting op je jaarcontributie (5 euro voor alleen het materiaal-leen-lidmaatschap).

Jeugdsportfonds

'Alle kinderen moeten kunnen sporten.' Dat is het motto van het Jeugdsportfonds. Hierdoor kunnen kinderen tóch sporten bij een vereniging wanneer ouders de contributie niet kunnen betalen.

Betalingsvoorwaarden

Bij inschrijving geef je de vereniging akkoord op het innen van de contributie. Het innen verloopt via automatische incasso en wordt aan het begin van eerste maand na start lidmaatschap in zijn geheel geïnd.

Lid worden?

Kom lekker langs op 1 van de pleinen en word lid van onze club, zodat je voortaan altijd, met goede trainers,
kunt sporten en werken aan je skills.

Word lid

Organisatie

Het hoogste orgaan van iedere vereniging is de Algemene Leden Vergadering (ALV). In de statuten staat benoemd wie lid is van de ALV. De deelnemende verenigingen, sportaanbidders en scholen zijn onderdeel van de verenigingsraad. De verenigingsraad is adviesorgaan aan het bestuur en de ALV. De jeugdleden kunnen zich verenigen in het Jeugdplein. Het jeugdplein adviseert bestuur en ALV gevraagd en ongevraagd. Nadere informatie is te vinden in onze statuten.

Leden van het bestuur

Jelle Kloosterman
Bestuurslid De betrokken Spartaan

Peter Steenbergen
Directeur TOS

Frank Picard
HC Delfshaven

Uitvoerend team

Marcel de Jong
TOS

Pascal Veldman
De Betrokken Spartaan

Mirjam van Rijn
HC Delfshaven

Andere betrokken organisaties

SKVR
Circus Rotjeknor
Basketbalvereniging Divine
Zadkine college Onderwijs
Radar, jeugdconsulenten op de pleinen. Welzijn
Gemeente Rotterdam inrichting Sportplaza
Krajicek foundation voor de scholarships voor jeugdtrainers.
Kledingbank Rotterdam Sportspullenbank
Sportsupport Rotterdam Sportspullenbank
Stichting Hockey voor iedereen Sportspullenbank
Vuurrood Communicatie en Educatie alle communicatie MSV en Sportspullenbank

De Sportspullenbank

De Sportspullenbank zamelt goede, herbruikbare sportkleding- en benodigdheden in. Denk aan schoenen, beschermers, sticks, sporthandschoenen, etc. Ingezamelde kleding en benodigdheden worden gratis verstrekt aan kinderen die lid willen worden van een sportvereniging in Delfshaven. Kinderen met onvoldoende financiële middelen om het zelf aan te schaffen helpen we op deze manier. We maken het gemakkelijker om kinderen te laten sporten en bevorderen de recycling - wel zo duurzaam. De Sportspullenbank is een initiatief van Multisportvereniging Delfshaven en de Stichting Hockey voor iedereen Rotterdam. In samenwerking met de Stichting Kledingbank Rotterdam en Thuis Op Straat. Neem contact op met MSV Delfshaven als je gebruik wilt maken van de sportspullenbank. Inleverpunten voor goed sportmateriaal zijn: Lloyd Multiplein, Schiehaven 68 (MSV Delfshaven) Bel even voor een afspraak met 06-27179884 Hazelaarweg 2 (Hockey Club Rotterdam). Bel even voor een afspraak met 06-46789172 Energieweg 15 (Hockeyclub Delfshaven). Bel even voor een afspraak met 06-27179884 Green Stand Olympiaweg 10, 3e verdieping. (Rotterdam sportsupport) Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

Meehelpen

Wil je bijdragen aan de groei van onze vereniging? Laat het ons weten via [email protected]

MSV Delfshaven is momenteel op zoek naar trainers. We zoeken jongeren uit de wijk die een aantal uren per week training willen geven. Je hoeft geen ervaring te hebben met de betreffende sporten, want dat kunnen we je leren. Wél moet je het leuk vinden om kinderen en jongeren nieuwe vaardigheden te leren, wil je dat ze volgende keer weer op de training komen en ben je trots als je inderdaad een vaste groep met gemotiveerde jongeren traint.

Je krijgt een gepaste vergoeding per uur en maakt, als het aan beide kanten bevalt, kans op een Krayicek Scholarship.

Vind je het leuk om als bijbaan lekker training te geven in de wijk? Neem dan contact op via [email protected].

Kwaliteit en veiligheid

GEDRAGSCODE NOC-NSF

Het NOC-NSF heeft gedragsregels opgesteld voor begeleiders van sportclubs. Begeleiders van MSV Delfshaven zijn op de hoogte van deze regels en houden zich hier aan.

VOG

Iedereen boven de 18 jaar die contacten heeft met jeugdleden of een bestuursfunctie uitoefent moet in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

VERTROUWENSCONTACTPERSOON (VCP)

We doen er alles aan om conflicten, ruzie, pesten, discriminatie en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen. Maar voor het geval dat zich toch iets voor doet kan iedereen in vertrouwen contact opnemen met [email protected], de vertrouwenscontactpersoon van MSV Delfshaven.

Sponsoring

MSV Delfshaven wordt mede mogelijk gemaakt door enkele Rotterdamse vermogensfondsen (waaronder Sint Laurensfonds, Job Durafonds en de Neyenburgh foundation), Stichting De Betrokken Spartaan, Thuis op Straat, HC Delfshaven, citylab010 en de Rabobank Rotterdam. Waar de MSV tijdens deze opstartfase ontzettend trots is op deze mooie bijdragen van de Rotterdamse fondsen, heeft de MSV zich ten doel gesteld om, zoals iedere andere vereniging, de sportbroek op te houden met contributies en sponsoring.

Wil je MSV Delfshaven sponsoren en steun je daarmee onze doelstelling 'dat ieder kind en iedere jongere in Delfshaven moet kunnen sporten?' Neem dan contact op via [email protected]

Nieuws

Rooster

Contact

Heb je een vraag aan MSV Delfshaven, stel deze dan via [email protected]

 

Testlocatie

Test omschrijving

Testlocatie

Test omschrijving

Testlocatie

Test omschrijving

Testlocatie

Test omschrijving